O nama

Mi smo

agencija sastavljena od više gospodarskih subjekata koji na tržištu nastupaju pod zajedničkim imenom HIRUNDO, te nude uslužne pakete posebno osmišljene za svakog klijenta ponaosob. Zajednički nastup na tržištu i korištenje zajedničkih resursa bez potrebe za angažiranjem vanjskih suradnika omogućuje nam veću kvalitetu naših usluga te pristupačnije cijene prilagođene novonastalim okolnostima.

Naš tim sastoji se od stručnjaka koji imaju dugogodišnje dokazano iskustvo na tržištu, neprekidno se usavršavaju i prate svjetske trendove u isto vrijeme poštujući specifičnost našeg tržišta i novonastalih društvenih okolnosti.

Naše prednosti

Iskusan tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na različitim poljima kao što su:  marketing i PR, industrijski te grafički i web dizajn, menadžment i organizacija evenata, poslovanje s kineskim i eu tržištem u kreiranju i razvoju specijaliziranih proizvoda te plasiranje istih kroz maloprodaju i veleprodaju, špedicija-uvoz/izvoz roba,.

– Jednostavnija i brža komunikacija i nabava – ALL IN ONE koncept koji garantira provedbu od početne ideje do finalne realizacije (nije potrebno kontaktirati svaku pojedinu tvrtku za svaku uslugu ili proizvod).
– Brža realizacija usluga (veličina tima se formira ovisno o potrebama klijenta i zahtjevnosti posla).
– Vrhunska kvaliteta (specijalisti sa širokog područja garantiraju najvišu kvalitetu).
– Niže cijene (ne postoje fiksni troškovi, već samo troškovi provedbe projekta).

Hirundo

Latinski naziv za lastavicu odabran je jer se ova mala ptica može pohvaliti vrlinama koje uvelike nadilaze njenu sitnu građu, a često je prisutna u legendama i kao simbol koji opisuje ponovno rođenje i nove početke.

Poznato je da lastavica leti bez zaustavljanja više od 9000 kilometara pri čemu ne slijeće niti kad pije vodu, roditeljski par lastavica mora napraviti više od 1200 letova da bi sagradio gnijezdo, žive na svim kontinentima osim na Antarktiku, a nadaleko su poznati kao „ptice slobode“ jer ne mogu preživjeti u zatočeništvu. Prva lastavica koja se pojavi je često i simbol promjena u mnogim vjerovanjima.